dinsdag 21 mei 2024

Een nieuwe Directeur en Sales Engineer

Bijgewerkt: dinsdag 21 mei 2024

Onze ontwikkeling in de chocoladewereld 

10 jaar geleden was het idee van “eerlijke” chocolade nog nauwelijks bekend bij het grote publiek. Lareka zag de ontwikkeling van de markt en de vraag van chocolatiers voor een makkelijk te bedienen high end verpakkingsmachine waarop meerdere formaten chocoladerepen en napolitains verpakt konden worden. Vandaag de dag zijn de BTB25 en NP60 niet meer weg te denken uit de productielijnen van bean to bar en ambachtelijke chocolatiers wereldwijd. 

Terwijl wij hier trots op zijn zien wij ook nog gemiste kansen, er zijn nog steeds chocolatiers die niet weten dat er een klantspecifieke oplossing bestaat voor hun verpakking uitdaging. Met als doel om onze positie verder te verstevigen en nog meer mensen hierop te kunnen attenderen hebben wij twee nieuwe krachten aangenomen. Graag stellen wij jullie voor aan Martin Barthel en Max Kessels. 

De versterkingen 

Martin is op 1 maart in dienst getreden als onze nieuwe directeur. Hij neemt de rol van Henk op zich, die wel nog nauw betrokken zal blijven met Lareka maar dan meer op de achtergrond. Martin brengt kennis en ervaring met zich mee op het gebied van verpakkingsmachines, internationale handel en leiderschap. Na in de 2000’s al eens bij Lareka werkzaam te zijn geweest heeft hij ervaring opgedaan binnen onder andere de VDL, Kusters en NTS. Het Lareka DNA is gelukkig altijd gebleven! 

De andere aanwinst binnen het Lareka team is een nieuwe Sales Engineer in de vorm van Max Kessels. Als het jongste lid van de Lareka familie is het belangrijk dat hij met een frisse en creatieve blik onze klanten adviseert. 

De toekomst 

Beide heren hebben inmiddels twee maanden gehad om het bedrijf, de mensen en de machine te leren kennen.. Het kan zomaar zijn dat je al contact hebt gehad met een van hen! Mocht dit nog niet het geval zijn, maar ben je wel benieuwd? Neem gerust contact met ons op, ze maken graag tijd vrij voor jou.