Inspelen op trends

Trends creëren kansen en onze verpakkingsoplossingen stellen u in staat om deze kansen te benutten. Onze ontwikkelingen zijn gebaseerd op populaire trends op het vlak van chocolade en verpakkingen. We hebben op de opkomst van ambachtelijke bean to bar producenten gereageerd met onze 'low volume, high mix' verpakkingslijn: twee machines die specifiek gericht zijn op de verpakkingsbehoeften van deze nieuwe groep chocolatiers. Onlangs hebben we een end-to-end oplossing bedacht die gebaseerd is op de meest populaire trend in verpakkingen: klantspecifieke producten.

DSC06565

Innovatief

15% van onze jaarlijkse omzet investeren we in R&D. In ons vakgebied is het van groot belang om te blijven investeren in het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe en betere verpakkingsmethodes, technologie en apparatuur. Hierdoor kunnen we op onze unieke wijze inspelen op verpakkingstrends.

MG 5898

Export-gericht

Lareka zorgt al meer dan 25 jaar in de hele wereld voor snoepgoed. In het afgelopen jaar (2019) was de omzet buiten Nederland goed voor 85% van de totale omzet en 50% van de omzet was zelfs afkomstig uit export naar buiten Europa.

De slimste regio van Europa

Lareka maakt deel uit van de grootstedelijke regio Brainport Eindhoven - de toonaangevende innovatieve regio van Europa. Binnen deze regio nemen bedrijven, kennisinstellingen, onderzoeksorganisaties en overheden gezamenlijk deel aan ontwikkeling. Hierdoor zit Lareka altijd bovenop de nieuwste technologische ontwikkelingen en kan het bedrijf optimaal gebruikmaken van de kwalitatief hoogwaardige distributiekanalen binnen deze regio

JVGF9175

Oorsprong

Ontstaan uit de technische afdeling van een internationale sigarenfabrikant, begon Lareka in 1980 als OEM van verpakkingsmachines voor sigaren en sigaretten. In 2005 werd het bedrijf zelfstandig. De kennis en internationale ervaring die ons bedrijf in de afgelopen 40 jaar heeft opgedaan, maken dat Lareka alles kan: verpakkingsmachines ontwikkelen, produceren en reviseren.

Toekomst

Onze ambitie? Om verpakkingsoplossingen te blijven aanbieden die u in staat stellen in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends in de chocolade- en verpakkingsmarkt. Wij drukken dit uit met de Engelse slogan "We take care of your confectionery and optimize your packaging". En dat is niet zomaar een slogan, het is een belofte...