BTB PCC

BTB PCC

Klantspecifieke en gepersonaliseerde producten zijn een populaire en winstgevende trend in de productie van chocolade, omdat ze voor iedereen en voor elke gelegenheid het perfecte cadeau zijn. De combinatie van een uniek eindproduct en een positieve klantervaring maakt dat consumenten bereid zijn een (veel) hogere prijs te betalen voor 'hetzelfde product'.

Klantspecifieke chocoladeverpakkingen bieden oneindig veel marketingmogelijkheden omdat het een gewone chocoladetablet verandert in een exclusieve traktatie, een persoonlijk/zakelijk geschenk of een gedenkwaardig souvenir. Onze PCC biedt het complete pakket, van software tot verpakt tablet, zodat u kunt profiteren van gepersonaliseerde verpakkingen en de kansen die ze bieden.

  • Klantspecifieke verpakking in kleine partijen
  • Eindeloze marketingmogelijkheden
  • Oplossing van A tot Z
PAREL VAN... DIA 1
JVGF8910
Producten PCC

Product

Met ons concept kunt u eenvoudig unieke, gepersonaliseerde chocoladetabletten maken per partij van zes stuks. Het ontwerp kan worden afgedrukt op de zes tabletten afzonderlijk of op een puzzel van zes tabletten. Gepersonaliseerde verpakkingen in zulke kleine batches bieden allerlei commerciële mogelijkheden. Je kunt gepersonaliseerde chocolade gebruiken om een verjaardag of het behalen van een diploma te vieren, liefde en waardering te delen, een bedrijf te promoten, of gewoon om jezelf te verwennen.

Proces

Een consument gaat naar een website (door een QR-code te scannen) en uploadt een ontwerp naar keuze. Vervolgens vertaalt de software het ontwerp naar zes etiketten die geschikt zijn voor chocoladeverpakkingen. Nadat de etiketten bedrukt zijn, worden ze in zes banderoletiketten gesneden, klaar om rond de chocoladetabletten te worden gewikkeld door onze BTB25. Het hele proces, van het uploaden tot het verpakken van de chocolade, is binnen drie minuten voltooid.

PCC

Software en apparatuur

PCC omvat alles wat nodig is om optimaal te profiteren van de toegevoegde waarde die klantspecifieke verpakkingen bieden: web-based applicatie, hoogwaardige industriële printer, precisiesnijmachine en BTB25-verpakkingsmachine. Voor de software die bij onze end-to-end oplossing wordt geleverd, werken we met jaarlicenties.

De markt

Gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen creëren eindeloze marketingmogelijkheden omdat ze een gewone chocoladetablet omtoveren tot een exclusieve traktatie, een persoonlijk/zakelijk geschenk of een gedenkwaardig souvenir. Ons gepersonaliseerde verpakkingsconcept is voor allerlei bedrijven heel interessant; chocolademusea, belevingscentra en merkwinkels, pretparken, producenten van gepersonaliseerde chocolade die hun minimale partijgrootte willen verkleinen, (online) cadeauwinkels enzovoort. Bent u geïnteresseerd in wat onze PCC aan uw bedrijf kan toevoegen? Neem contact met ons op!

DSC06642

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze machine? Neem
contact met ons op en wij geven u het advies en de 
informatie die u nodig heeft

Hoger productievolume?

Produceert u meer dan 150.000 chocoladerepen of - 
tabletten per maand? Bekijk onze
verpakkingsoplossingen voor de productie van grote
volumes