maandag 20 november 2023

Van Salon du Chocolat tot Chocoa: Een samenvatting van recente chocolade beurzen en een vooruitzicht op de komende conventies

Bijgewerkt: maandag 20 november 2023

Komende evenementen

Chocoa | 6-11 februari 2024
Amsterdam, Nederland
Chocoa, een prominent evenement in hartje Amsterdam, staat op het punt de nieuwste ontwikkelingen in chocolade en cacao te tonen. Als Nederlandse fabrikant keert Lareka trots terug om deel te nemen aan de Chocoa beurs in onze hoofdstad. Gedurende het evenement gaan we onze kennis op het gebied van chocoladeverpakkingen delen met de industrie. Deze editie van de conventie is geopend voor alle chocoladeliefhebbers, niet alleen professionals uit de industrie.

ProSweets | Hal 10.1 Stand F029 | 28-31 januari 2024
Keulen, Duitsland
Ook dit jaar zullen we weer exposeren op ProSweets, een fundamenteel evenement voor professionals in de zoetwarenindustrie. In tegenstelling tot bovengenoemde evenementen is de ProSweets een beurs voor leveranciers binnen de zoetwarenindustrie, en dit in de brede zin. Als wereldwijd toonaangevende leverancier van verpakkingsmachines voor premium chocolade is dit voor ons dan ook een niet-te-missen evenement en staan we klaar om onze nieuwste ontwikkelingen te demonstreren - vergeet onze stand daarom niet te bezoeken!

Eurobean Chocolate Festival | 4 - 6 augustus
Lunzenau, Duitsland
Het Eurobean festival ademt bean-to-bar chocolade. Bezoekers kunnen genieten van een heerlijke mix van echte cacao aroma's en het voortreffelijke vakmanschap van bean-to-bar chocolademakers. Het enthousiasme en de positiviteit van de deelnemende chocolademakers zijn zeer inspirerend en creëren een levendige sfeer, wat de basis vormt voor het jaarlijkse succes. Het hoogtepunt van ons weekend? Lareka kreeg de kans om een informatieve presentatie te geven over "Hoe Chocolade te Verpakken" aan alle exposanten! Met zulke gedenkwaardige momenten kunnen we niet wachten op de editie van volgend jaar - we hopen jullie allemaal daar te zien!

Northwest Chocolate Festival | 7 - 8 oktober
Bellevue, Washington, VS
Samen met onze exclusieve distributeur Tomric Systems bundelden we onze krachten op het belangrijkste Noord-Amerikaanse ambachtelijke chocolade evenement. Net als het Eurobean festival is dit chocoladefestival gericht op bean-to-bar chocolade en kregen we ook hier de gelegenheid om een informatieve 'chocoladeverpakking'-presentatie te geven voor alle deelnemers van chocolademakers.

Salon du Chocolat | 28 - 30 oktober
Parijs, Frankrijk
Net als de afgelopen edities exposeerden we trots op de Salon du Chocolat 2023, 's werelds grootste evenement gewijd aan exclusieve chocolade en cacao. Te midden van een spectaculaire modeshow, live demonstraties, boeiende standhouders en prestigieuze wedstrijden - allemaal gewijd aan de viering van chocolade en cacao - trok de live demonstratie van de BTB25 van Lareka veel aandacht. Opmerkelijk is de hoeveelheid BTB25-klanten die exposeren op de Salon du Chocolat, iets waar we erg trots op zijn!