dinsdag 25 april 2023

Interpack 2023: Lareka is weer van de partij!

Bijgewerkt: dinsdag 25 april 2023

Het is eindelijk zo ver, na 6 jaar wachten mogen we weer naar Interpack: ‘s werelds grootste verpakkingsbeurs. Van 4 tot en met 10 mei kunt u in Düsseldorf (Duitsland) terecht om ideeën op te doen voor uw verpakkingen. Op onze stand (D95, hal 3) kunt u aanschouwen hoe Lareka uitpakt met het inpakken van gepersonaliseerde chocolade.

Reageren op trends
We leerden dat consumenten graag, in sommige gevallen tot wel 5 keer (!), meer betalen voor producten verpakt in een gepersonaliseerde verpakking ten opzichte van een ‘standaard verpakking’. Dit maakte ons als verpakkingsexpert razend enthousiast gezien chocolade zich uitstekend leent voor gepersonaliseerde verpakkingen. We begonnen destijds direct met het bedenken van een geautomatiseerde verpakkingsoplossing voor gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen in ultra kleine batches. Voor meer informatie over de toegevoegde waarde van gepersonaliseerde verpakkingen en hoe u kunt profiteren van deze trend, klik hier.

Demonstratie
De geautomatiseerde verpakkingsoplossing voor gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen demonstreren we de gehele beurs ‘live’ op onze stand. Het zogenaamde ‘Personalized Chocolate Concept’ maakt het mogelijk om gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen te creëren en verpakken in slechts enkele minuten. Kom langs en aanschouw hoe we in slechts enkele minuten een unieke chocoladeverpakking creëren en vervolgens verpakken op de BTB25. Een unieke totaaloplossing die u niet mag missen!