Buffer Band voor NP60 en BTB25

Onze nieuwste innovatie is een bufferband die voor de reguliere invoertransportband kan worden geplaatst om het gebruiksgemak te verbeteren en een hoge en consistente productie-output te bevorderen met onze verpakkingsmachines.

Buffer belt for NP60 and BTB25 - greater convenience and efficiency

Zoals gedemonstreerd in de bovenstaande video, vergemakkelijkt de bufferband de beschreven verbeteringen vanwege het grotere oppervlak dat beschikbaar is voor de operator bij het klaarmaken van chocoladerepen en -tabletten om in de machine te worden gevoerd. De bufferband heeft een afmeting van 2 x 0,70 meter, wat betekent dat de machine 10 minuten ononderbroken kan werken als de bufferband is gevuld met een typisch NP60-product (bijvoorbeeld een napolitain van 5 gram). Deze 10 minuten geven de operator de vrijheid om ander werk te doen, zoals het verwerken van de verpakte chocoladeproducten. Kortom, de bufferband zorgt ervoor dat er consistent een maximale output kan worden behaald met slechts één operator - dat is efficiëntie op zijn best!

Als u een hogere en consistente output wilt behalen met slechts één operator voor de NP60 of BTB25, dan is de bufferband het product voor u!

Gerelateerde videos

Repen, Tabletten, Napolitains | geautomatiseerde verpakkingsmachine

Lareka is wereldwijd de toonaangevende leverancier van chocoladeverpakkingsmachines voor premium chocoladerepen en -tabletten. Onze uitmuntendheid gaat ver terug. Al meer dan 40 jaar staat Lareka met zorg voor slimme verpakkingen. De expertise en internationale ervaring die ons team heeft opgedaan, maken dat Lareka het allemaal kan: ontwikkelen, produceren en reviseren van verpakkingsmachines volgens Europese normen. Of u nu bean-to-bar chocolade produceert in kleine batches of napolitains in grote aantallen, Lareka kan uw verpakking 'optimaliseren'.