Titel van categorie 1 

Hier staan alle filmpjes van de machines

Buffer belt for NP60 and BTB25 - greater convenience and efficiency

Zoals gedemonstreerd in de bovenstaande video, vergemakkelijkt de bufferband de beschreven verbeteringen vanwege het grotere oppervlak dat beschikbaar is voor de operator bij het klaarmaken van chocoladerepen en -tabletten om in de machine te worden gevoerd. De bufferband heeft een afmeting van 2 x 0,70 meter, wat betekent dat de machine 10 minuten ononderbroken kan werken als de bufferband is gevuld met een typisch NP60-product (bijvoorbeeld een napolitain van 5 gram). Deze 10 minuten geven de operator de vrijheid om ander werk te doen, zoals het verwerken van de verpakte chocoladeproducten. Kortom, de bufferband zorgt ervoor dat er consistent een maximale output kan worden behaald met slechts één operator - dat is efficiëntie op zijn best!

Als u een hogere en consistente output wilt behalen met slechts één operator voor de NP60 of BTB25, dan is de bufferband het product voor u!

Het verpakken van kleine chocolaatjes met ingrediënten

Deze veelzijdige chocoladeverpakker wikkelt verschillende maten ambachtelijke kleine chocolaatjes in traditionele verpakkingsstijlen.

• Perfect voor (gepersonaliseerde) napolitains.
• De snelheid kan worden verhoogd tot 60 tabletten per minuut vanwege het kleinere formaatbereik in vergelijking met de BTB25.
• Veelzijdig, gemakkelijk en snel formaat wisselen

Gepersonaliseerde chocoladeverpakking

Lareka biedt een end-to-end oplossing voor gepersonaliseerde chocoladeverpakkingen. Met ons 'personalized chocolate concept' (PCC) kunnen bedrijven gepersonaliseerde chocoladepuzzels, individuele chocolaatjes en series van chocolade in kleine batches aanbieden.

Het Meisje met de Parel: Gemaakt van gepersonaliseerde chocolade

Het ontwerp kan individueel op de tabletten worden afgedrukt, of als een chocoladepuzzel (zoals je kunt zien in de bovenstaande video). Gepersonaliseerde verpakkingen in zulke kleine batches openen deuren voor veel zakelijke mogelijkheden, omdat gepersonaliseerde chocolade gebruikt kan worden om een verjaardag of afstuderen te vieren, liefde en waardering te delen, een bedrijf te promoten of gewoon jezelf te verwennen.

  • Aangepaste verpakkingen in kleine batches
  • Eindeloze marketingmogelijkheden
  • Volledige oplossing van begin tot eind