Installatie van de BTB25 bij Chocolatier Bernachon

Installatie van de chocoladereepverpakkingsmachine (BTB25) bij Chocolatier Bernachon

Installatie van de BTB25 bij Chocolatier Bernachon

Op de dag van de installatie van de BTB25 in Lyon was er een filmploeg (M6, Frankrijk) aanwezig om een documentaire te maken over ambachtelijke productiebedrijven. Wij (Lareka) hebben de beelden van M6 (Groupe M6) ontvangen en zijn daar erg dankbaar voor. De documentaire was een groot succes met meer dan 2,6 miljoen kijkers.

Gerelateerde videos

Eric Lamy Chocolatier | Installatie in Frankrijk

In deze video worden bean-to-bar chocoladerepen van Lamy verpakt op de BTB25: een verpakkingsmachine met een laag volume voor ambachtelijke chocoladeproductie (tot 150.000 repen per maand). Deze verpakkingsmachine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige papieren of kartonnen verpakkingen.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen! We beantwoorden graag al uw vragen over verpakkingen en verpakkingsmachines.

BTB25 voor Jordi Roca, Casa Cacao

We zijn verheugd om met u te delen dat we de BTB25 succesvol hebben geĂ¯nstalleerd bij Casa Cacao in Girona, Spanje. Deze verpakkingsmachine zal worden gebruikt voor al hun drie soorten chocoladerepen: groot, middelgroot en mini. De Lareka BTB25 is een veelzijdige chocoladeverpakkingsmachine voor ambachtelijke productie (tot 150.000 repen per maand). Deze flexibele machine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige verpakkingsstijlen.