Eric Lamy Chocolatier | Installatie in Frankrijk

Met trots delen we mee dat er succesvol een andere BTB25 (folie en papier) verpakkingsmachine voor chocoladerepen is geïnstalleerd. Deze keer in samenwerking met Eric Lamy, een bean-to-bar chocolademaker en een expert in het roosteren van cacao.

Eric Lamy Chocolatier | Installatie in Frankrijk

In deze video worden bean-to-bar chocoladerepen van Lamy verpakt op de BTB25: een verpakkingsmachine met een laag volume voor ambachtelijke chocoladeproductie (tot 150.000 repen per maand). Deze verpakkingsmachine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige papieren of kartonnen verpakkingen.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen! We beantwoorden graag al uw vragen over verpakkingen en verpakkingsmachines.

Gerelateerde videos

BTB25 voor Tony's Chocolonely | Gepersonaliseerde chocolade wikkels

Lareka heeft een BTB25 ontwikkeld voor het verpakken van gepersonaliseerde Tony's Chocolonely-wikkels. Deze BTB25 wikkelt de gepersonaliseerde papieren labels om de repen heen, die al zijn verpakt in aluminiumfolie. De computer is geïntegreerd in de machine, zodat de batch van de repen kan worden gescand (QR) en getraceerd. De inkjetprinter is geïntegreerd om de houdbaarheidsdatum en batchcode op de wikkels te printen.

Dit speciale project laat zien dat Lareka in staat is om buiten de gebaande paden te denken om op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te creëren.

BTB25 voor Jordi Roca, Casa Cacao

We zijn verheugd om met u te delen dat we de BTB25 succesvol hebben geïnstalleerd bij Casa Cacao in Girona, Spanje. Deze verpakkingsmachine zal worden gebruikt voor al hun drie soorten chocoladerepen: groot, middelgroot en mini. De Lareka BTB25 is een veelzijdige chocoladeverpakkingsmachine voor ambachtelijke productie (tot 150.000 repen per maand). Deze flexibele machine verpakt een breed scala aan repen en tabletten in hoogwaardige verpakkingsstijlen.