maandag 26 april 2021

Nu snel leverbaar: SIG DSN (hogesnelheid verpakkingsmachine)

Bijgewerkt: woensdag 21 juli 2021

Een SIG DSN werd gereviseerd voor een klant die rekende op grote orders chocoladerepen, maar deze bleven uit vanwege de gevolgen van de COVID19-maatregelen. Door de annulering kunnen we de SIG DSN opnieuw aanbieden, dit keer met een zeer scherpe levertijd omdat de revisie al in gang is gezet.

Revisie van hoge snelheid verpakkingsmachines: de roots van Lareka
Al jaren richten we ons exclusief op het maken, reviseren en omstellen van chocolade verpakkingsmachines. Dit is ooit anders geweest. Ontstaan uit de technische afdeling van een internationale sigarenfabrikant, begon Lareka in 1980 als OEM van industriële verpakkingsmachines voor sigaren en sigaretten. Inmiddels richten we ons al jaren exclusief op het verpakken van chocolade. De kennis en internationale ervaring die we sinds 1980 hebben opgedaan, maakt Lareka een expert op het gebied van revisiewerk voor industriële verpakkingsmachines.

Revisie volgens de Lareka standaard
Bij zowel nieuwbouw- als revisiewerkzaamheden hanteren we een hoge standaard. Zoals u kunt zien in bovenstaande video van een eerder revisieproject, draait en oogt de SIG DSN als nieuw. In de video wordt er verpakt met een papier wikkel. Verpakking in karton is ook mogelijk met deze machine. We kunnen de machine volledig afstellen aan de hand van uw verpakkingsbehoeftes.

Door zijn betrouwbaarheid en naamsbekendheid ligt de SIG DSN al jaren goed in de markt. Wees er daarom snel bij!